Strålande Juletid – filmklipp

Publicerad i Konserter

Lyssna på Svenska Kammarkören i radio!

LYSSNA PÅ SVENSKA KAMMARKÖREN I RADIO!

Svenska Kammarkören figurerar i SR P2 på julafton. På repertoaren står I GOT RHYTHM, ett amerikanskt program med Chichester Psalms och andra mästerverk. Inspelat i Varbergs kyrka, november 2014.

För närmare information, se SR P2s tablå

Vi hörs!

Publicerad i Konserter

Strålande Juletid

Strålande Juletid webaffischSvenska Kammarkörens julkonsert 2014 – Strålande juletid

Plats:
Vasakyrkan

Tid:
lördag 20 dec kl. 18.00

Årets största högtid närmar sig och inom kort glittrar åter ljusen i tiotusental vart ögat ser. De viskar ivrigt om kärlek, närhet och förväntan. Svenska Kammarkörens bidrag till årets höjdpunkt är en jublande varm önskan om en Strålande Juletid!

Kom och lyssna till rösterna och det klingande brasset. Låt musiken tillsammans med den atmosfäriska ljussättningen blåsa varje känsla av oro och stress ur sinnet och bereda plats för julens budskap: Julfrid för alla, från öster till väster!

Årets samling av godbitar innehåller flera ljuvliga nyheter som tillsammans med våra älskade traditionella julsånger får ljuda i vinternatten. Det blir briljans à la Baroque, högtidlig Renässans, spännande nytt och mycket därtill. Kom och tag plats i vårt strålande julfirande och deltag i allsången med de vackraste julpsalmer vi känner.

Svenska Kammarkören
Simon Phipps, dirigent
Göteborgs Symfonikers Brasskvintett

Varmt välkomna!

Köp biljetter via Simple Signup 

Vid köp av biljett via Simple Signup får du ett kvitto på köpet som gäller som biljett

Publicerad i Konserter